23/2/10

Singulars: vídeo de l’entrevista a Jonathan Tepper

L’entrevista que va realitzar ahir el periodista Jaume Barberà en el programa Singulars de TV3 a Jonathan Tepper va ser molt bona. En l’entrevista es pot apreciar l’enorme coneixement que te Jonathan Tepper de l’economia Espanyola i quan crítica les deficiències de l’economia Espanyola ho argumenta en dades, cosa que fa que els seus arguments guanyin molt de pes al no quedar-se en les frases fetes i buides que utilitzen moltes vegades altres analistes.

Crec que es molt recomanable visualitzar l’entrevista completa, malgrat que el que ens explica Jonathan Tepper no ens agradi escoltar-ho.
Tepper és llicenciat en Història Econòmica per la Universitat d'Oxford, i és soci i analista de la firma britànica d'anàlisis financeres Variant Perception, que ha elaborat un dels informes més crítics sobre la situació dels bancs espanyols i les dimensions de la bombolla immobiliària, en què afirmen sobre la situació econòmica espanyola que "els inversors deuen estar fumant crac si es pensen que els bancs espanyols estan entre els més forts d'Europa".

Invercat Borsa Inversió i Economia

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bo el video.L´he agragat al meu blog,com no,fent referencia a on l´he vist primer (cosa que no tothom fa).

Invercat ha dit...

Gràcies.

Publica un comentari a l'entrada