4/4/10

Relació reducció cost compres amb beneficis empresa

En l'edició impresa de La Vanguardia del passat diumenge 28 de març va sortir a la secció del Dinero el següent gràfic:
(Clicar per ampliar)
cost compres vs beneficis empresa

El gràfic ens indica el impacte que te la reducció de costos en les compres sobre els beneficis de l’empresa. Com podem veure una reducció del 1% en el cost de les compres podria permetre augmentar el benefici de l’empresa en un 6,5%.

L’article de La Vanguardia tracta sobre l’ importància, cada vegada més gran, que tenen els directors de compres en l’empresa. Vista la gràfica no ens queda cap dubte que l’ importància del director de compres es fonamental per l’empresa i que s’ha de donar el pes corresponent en l’estratègia empresarial.

Invercat Borsa Inversió i Economia

2 comentaris:

Àlex ha dit...

És per això també que després d'una crisi, els índexs es revaluen tan ràpidament.
Les empreses s'han apretat el cinturó i qualsevol petita millora macroeconòmica incrementa significativament els beneficis.

Anònim ha dit...

MGM Springfield has a budget for building as well as|in addition to} establishing itself. In the third 12 months, casinos doing this drop their 메리트카지노 payout returns to the going-forward norm. Put another means, they’ll be wanting all that lost a reimbursement from you. But this ultimate profitable technique comes with a robust warning. If MGM Springfield has set itself to do that, to forevermore have billboards actually saying they have one of the best slots and most jackpots, then take this warning to coronary heart.

Publica un comentari a l'entrada