27/9/09

Invercat Borsa Inversió Economia

A Invercat Borsa Inversió i Economia tractarem tots els aspectes relacionats amb l’economia i la inversió que afecten a les petites i mitjanes empreses. Analitzarem la borsa i el seu comportament des de un punt de vista orientat al inversor particular. L’evolució dels fons d’inversió i dels plans de pensions seran comentats per tal de tenir una visió el més acurada possible de cada un dels productes d’inversió disponibles pel inversor particular.

Invercat Borsa Inversió i Economia

6 comentaris:

Marcus ha dit...

Felicitats pel bloc. Aquest és un dels pocs blocs sobre economia fets en catala. Un servidor et promet que et llegirà i t'anima a parlar no tan sols de borsa sino de tot tipus de noticies econòmiques.

Unknown ha dit...

Hola Marcus,
Es veritat, es molt difícil trobar blocs d’economia o del món econòmic en català, jo fa més d’un any vaig començar a publicar amb wordpress al bloc invervat.wordpress.com, però últimament el tenia molt parat, ara amb el domini que jo volia torno a començar amb molta energia e il•lusió. Espero que puguem anar debatin les reflexions que vagi publicant tant de borsa, com d’economia, inversió i de les petites empreses.
Per cert,. et recomano el bloc de la Maura Claramunt www.mauraclaramunt.com que parla d’economia i marketing 2.0 i molt orientat a les Pimes.

Marcus ha dit...

Gràcies per la recomanació. No el coneixia. ës bo saber que hi ha més blocs d'economia en català :)

Àlex ha dit...

Bon dia,
Et volia comentar la meva opinió al respecte. Es pot comprovar que existeix una alta i creixent correlació entre els diferents índexs mundials, això em va pensar que no paga la pena assumir risc divisa per tal de gaudir d'hipotètiques futures revaloritzacions de la borsa en els propers anys.
En certa manera es podria dir que si et diversifiques en grans empreses valor europees ja tindràs professionals al teu servei que s'encarregaran de les estratègies de cobertura divisa i inversió geogràfica
Però vaja! en això de la borsa hi ha tantes opinions com persones.

També et volia felicitar pel bloc. Hi ha poca cosa feta des d'aquí i en català. Raó de més per a valorar la teva persistència. Jo acabo d'estrenar-me en aquest món amb un web carregat de bones intencions. T'aniré llegint, a reveure.

Invercat ha dit...

Hola Àlex,
Crec que la clau esta en lo que dius ‘si et diversifiques en grans empreses valor europees...’, precisament crec degut a la situació econòmica, present i futura, a Espanya, la millor inversió, pels propers 2 o 3 anys, es com tu be dius en grans empreses europees perquè sembla que la economia espanyola tardarà més en sortir d’aquesta crisis actual i vistes les mesures preses pel govern central la situació actual va per llarg i depenem de les grans economies europees. Potser Catalunya tindrà una evolució més favorable que la resta de l’estat durant la recuperació però a nivell borsari crec que es més prudent diversificar en grans empreses europees.

Gràcies per la felicitació i també espero poder llegir el teu bloc.

Marc

Anònim ha dit...

Bones, sóc una alumna de CFGS d'Administració i Finances que està aprenent coses noves sobre els blocs i he trobat el teu que ha estat de gran ajuda!

Melina Jara

Publica un comentari a l'entrada